Da je pas čovjekov najbolji prijatelj zacijelo znaju svi koji su imali ili imaju tog četveronožnog ljubimca. Tako i obitelj našeg Vatrenog Dominika Livakovića ima svog četvrtog člana obitelji koji im se pridružio prije nego što je na svijet stigao njihov sinčić Joakim. Cruz je dolaskom Joakima zacijelo osjetio blagi gubitak pažnje svojih domaćina pa je tako ljepša polovica para Livaković, popularna Helena, priželjkivala da i Cruz pronađe srodnu dušu. U psećem svijetu, kad su posrijedi emocije, vrijedi isto što i među ljudima. Ljubav ne poznaje granice, srce neke bjelkinje zatitrat će pred nekim Azijatom ili Afrikancem, egzotična Tahićanka zaljubit će se u nekog bledunjavog Skandinavca, pripadnik maorske etničke skupine obvezat će se na vječnu ljubav nekoj Teksašanki.... Primjera kad ljubav ne poznaje granice među ljudima je milijun pa je tako i u svijetu pasa. Koliko je vlasnika svjedočilo ljubavi između neke slatke pudlice i rasnog dobermana. Koliko je puta neka terijerka razdragano zalajala pri susretu s nekim belgijskim ovčarom? Tako je i Livakovićeva Akita imena Cruz pronašla svoju izabranicu Leiju u Istanbulu. Dok javnost napeto iščekuje ishod Uefine odluke o kazni koja će stići Livakovića nakon crvenog kartona kojeg je dobio zbog sraza s Lewandowskim na utakmici Poljska - Hrvatska, supruga naše Vatrene hobotnice, preko storyja na Instagramu, objavila je vijest koja im zacijelo pruža utjehu u ovom delikatnom trenutku. Pogledajte detalje..... 

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Još uvijek se ne smiruju strasti nakon lude utakmice Poljske i Hrvatske u četvrtom kolu Lige nacija u Varšavi. Dugo će se raspravljati o toj utakmici, prepunoj tektonskih preokreta, u kojoj je najprije Poljska povela s 1:0, potom Hrvatska preokrenula na 3:1 da bi Poljska u drugom poluvremenu izjednačila, no, potkraj utakmice sudac je donio drastičnu odluku o crvenom kartonu, odnosno isključenju našeg vrata Dominika Livakovića. Dok Poljaci kritiziraju našu hobotnicu, a svi fanovi Vatrenih ne mogu doći k sebi i smatraju tu sudačku odluku posve neutemeljenom, dotle se nestrpljivo iščekuje odluka Uefe o kazni koju će izreći Livakoviću. Naravno, da su Vatreni neizmjerno hendikepirani tom situacijom i mnogi misle kako Livaković nije napravio nikakav prekršaj kad je istrčao pred najboljeg poljskog igrača Roberta Lewandowskog u namjeri da ispuca loptu pred našim golom. Nakon te kontroverzne odluke španjolskog suca Alejandra Hernandeza Hrvatska je od 76. minute igrala s igračem manje.

Poljski novinari pak obrušili su se na Livakovića jer su uvjereni da je u ispucavanju nogom udario Lewandowskog u koljeno te da je time mogao uzrokovati da on završi karijeru. Od tada mrziteljske poruke i prijetnje Livaković dobiva i na društvenim mrežama. No, Index je netom objavio kako se 4 dana od naše utakmice u Varšavi dogodila slična situacija u Dortmundu. Naime, Borussia Dortmund svladala je St. Pauli 2:1 u sedmom kolu Bundeslige, a za nas zanimljiva situacija dogodila se u 51. minuti. kada je St. Paulijev igrač Robert Wagner primio loptu i krenuo pucati na gol. 'Umjesto lopte, udario je nogu Juliana Ryersona, i to u koljeno, nakon čega je igraču Borussije pružena medicinska pomoć' - piše Index. Ta je situacija podsjetila na sporni crveni karton Dominika Livakovića u Varšavi, ali u Bundesligi o isključenju nije bilo ni govora. Upravo suprotno, sudac, doktor Matthias Jöllenbeck nije dosudio ni faul. No, cijela ova situacija nije nimalo ugodna za Dominika Livakovića.

Na sreću tu su njegova supruga Helena i obitelj, sinčić Joakim i pas Cruz koji mogu pružiti utjehu Livakoviću dok napeto iščekuje ishod Uefine odluke. Helena je čini se pronašla način kako olakšati Dominiku aktualne muke. Par, kao što je znano, živi u Istanbulu, gdje Livaković brani za Fenerbahče. Sudeći po zadnjem storyu koji je Helena postavila na Instagram, njezina je top preokupacija činjenica da je njihov ljubimac Cruz pronašao ljubav svog života. Helena nam je omogućila i uvid u identitet ljubimice koju je pronašao Cruz. Zove se Leija i na storyju svi Helenini pratitelji  mogu vidjeti kako se dva psa vole, grle i razigrano izmjenjuju dodire i emocije. Nitko nije otok, svi  trebamo drugog i nitko od nas ne zna gdje na nas vreba ljubav sve dok nas ne pogodi Amorova strelica. Slatki ljubavni story koji je Helena postavila na Instagram može utješiti sve one koji brinu za emocionalno stanje našeg Dominika Livakovića nakon crvenog varšavskog kartona.

Vrijeme liječi sve rane a nekima brže zacijele uz potporu obitelji i sretnu vijest o proširenom članu obitelji - Cruzu koji je pravio društvo Heleni i Dominiku i kad su išli pred oltar što se također vidi na Heleninom Instagram profilu. Zacijelo je Helena oduševljena zbog Cruza o čemu svjedoči i da je na engleskom uz story napisala 'Cruz living his best life in Istanbul', odnosno da Cruz živi svoj najbolji život u Istanbulu. I sve to pod egidom 'Don't Worry Be Happy'. Tko zna ako ljubav Cruza i Leije potraje onda bi se ona mogla pridružiti paru i iduće godine u Petrčanima gdje Livakovići ljetuju kao što možete vidjeti iz naših ranijih reportaža. Također, ako Livaković uspije do iduće godine izgraditi svoju vilu na otoku nadomak Kornata, o čemu možete saznati iz našeg ranijeg članka, vjerojatno će par voditi računa da Cruz ima društvo i tijekom ljeta na Jadranu kako bi se oni mogli posvetiti sinčiću Joakimu a možda i proširenju obitelji.