Gotovo istodobno na svojim Instagram profilima Gvardiol i Jakić objavili su zajedničku fotografiju s ljetovanja. Joško je zavaljen u udobnu ljuljačku na terasi vile dok Jaki, naš veznjak u pretpozivu, stoji pokraj njega. Joško je uz tu zajedničku fotku napisao kako uživa u zadnjim danima odmora. Otkad je na svom Instagram storyju Gvardiol objavio sliku modernistički namještenog dnevnog boravka u kojem je na istaknutom mjestu stajala njegova fotka sa SP-a u Kataru s prepoznatljivom maskom, mnogi su se zapitali gdje to Joško odmara. Inače, najveći interes razumljivo i vlada za odmor naših Vatrenih pa ne čudi da je tako luksuzno krstarenje Luke Modrića na jahti Erolia koja se može bukirati preko zadarske podružnice IYC-a po regularnoj cijeni od 160.000 eura naviše, izazvalo golemu pažnju. Nakon tjedna u kojem je krstario kapetan Vatrenih s obitelji na istu se jahtu ukrcao Marcelo Brozović sa svojom obitelji. I dok Broz krstari na Eroliji sljedeća euforija ticala se Joškovog odmora. Da nije on sam objavio sličicu sa svog ljetovanja na IG profilu teško da bi šira javnost to sama prokljuvila. Naime, naš Vatreni stoper napisao je preko fotke vila Hedonica - Makarska i to je bilo sasvim dovoljno da se taj misterij privede kraju. Zanimljivo je kako Joško odmara 8 kilometara od obale, u Zagvozdu, na lokaciji koja mu zasigurno jamči i diskreciju i apsolutni mir. S druge strane nalazi se u objektu koji nudi savršen komfor i luksuz ali i sve što je potrebno i njemu i Jakiju da ostanu fit i u formi. Naime, vila ima sve za aktivni odmor, bazen, teretanu, saunu i puno više. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Luksuzna vila Hedonica u Zagvozdu kraj Makarske i Imotskog zacijelo će postati puno popularnija destinacija za odmor nakon što je Joško Gvardiol s Kristijanom Jakićem proveo dio svog odmora u njoj. Hedonicu je moguće unajmiti i preko interneta i to preko niza agencija poput sveprisutnog Booking.com pa nadalje. Iz bogate foto galerije te opisa vile jasno je kako se radi o vrhunskom objektu za goste dubokog džepa ali i vrhunskih kriterija. Vila Hedonica prodavala se preko Njuškala i prije nego što je sagrađena. Oglas je dala agencija za turizam i nekretnine Pro Paradice iz Donjeg Prološca.

U oglasu u Njuškalu piše sljedeće: 'ATRAKTIVNA PRODAJA!!! Luksuzna villa, u blizini Makarske rivijere, prekrasnih plaža. Ova moderna kuća se nalazi u Zagvozdu, u novo uređenom naselju luksuznih vila na 8 km od mora. Prilikom gradnje poštovani su najviši standardi kvalitete, te je posvećena velika pažnja detaljima, a vrijedi istaknuti sljedeće: grijani bazen 52 m2, 4 spavaće sobe sa zasebnim kupaonicama, kupaonica u prizemlju, dnevni boravak, kuhinja sa otokom, sauna, jacuzzi, teretana..., vanjsko igralište za košarku, dječje igralište, garaža za dva vozila, ljetna kuhinja sa kaminom i roštiljem, 43m2, zasebni wc u sklopu ljetne kuhinje. 

Podno grijanje u cijeloj kući, smart house sistem, dizalice topline, klimatizacija, video nadzor 6 kamera, termostat grijanja i hlađenja za svaku sobu posebno! Plaćanje je djelomično moguće i preuzimanjem stana u Zagrebu pod račun. Stan isključivo mora biti u tramvajskoj zoni. U obzir ne dolaze kvartovi: Dubrava, Sesvete i sl. Završetak: 07/22. Cijena nekretnine 795.000€. Za više informacija javite se u agenciju PRO PARADISE' - piše u oglasu na Njuškalu. Pogledali smo na web stranicama te agencije i vidjeli kako je ta vila i dalje na prodaju ali s nižom cijenom. Piše: 'Cijena nekretnine 595.000€. Za više informacija javite se u agenciju PRO PARADISE.OVA NEKRETNINA SE PRODAJE U NAŠOJ AGENCIJI, KUPAC PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU U IZNOSU OD 2%'.

Ako taj famozni objekt za vrhunski odmor još uvijek traži kupca zasigurno će ga lakše pronaći sad nakon što su ga naši Vatreni Joško i Kristijan izabrali za svoj odmor. Inače, na stranicama poput Bookinga piše kako je domaćin u objektu Marina Popić koja govori njemački i hrvatski. Očito su vlasnici preferirali domaće te goste s njemačkog govornog područja. S obzirom da Joško igra za njemački Leipzig zasigurno će mnogi turisti iz Njemačke nakon ove Gvardiolove objave iz vile Hedonice pohrliti u Zagvozd. Možda od svega profitia i naš poznati glumac Vedran Mlikota koji pokušava sve da Zagvozd visoko pozicionira na umjetničkoj pa samim tim i turističkoj karti Hrvatske.

U susjedstvu vile Hedonica nalazi se još reprezentativnih vila poput vile Argento pa nije isključeno da se Zagvozdu sada turistički pozlati nakon Gvardiola i Jakića. Na kraju moramo naglasiti kako su naši Vatreni dečki itekako zaslužili odmor. I ne samo odmor već i užitak. Objekti poput vile Hedonice, koja samim imenom sugerira smisao svoga postojanja, zacijelo mogu pružiti nešto od toga što im je potrebno ako već odmaraju po onoj 'hvali more drž' se kraja' za razliku od kapetana Luke i veznjaka Broza koji su ovo ljeto napravili itekakvu promociju luksuznoj jahti Erolia.