U kolovozu ove godine mediji su izvijestili kako je Tia Jurčić proslavila 40. rođendan u SAD-u, gdje se odselila nedugo nakon razvoda. Mario Mamić i Tia bili su u braku šest godina, no prošle su se godine razveli. Njezina rođendanska slika na kojoj pozira u zagrljaju nove ljubav, bivše NBA zvijezde privukla je pažnju mnogih. Prije braka s Mariom Mamićem, a nakon Marijeve rastave s Monikom Kravić, sada Olujić, s kojom ima dva sina, Tia je u braku s košarkašem Chrisom Warrenom dobila sina Dominika. Oni su se rastali 2015. nakon pet godina braka. Iako se preselila u Ameriku i sudeći po slikama koje je plasirala na Instagram profil živi na visokoj nozi, iza Tije su ostali neplaćeni računu u Zagrebu zbog kojih joj sada prijeti ovrha nad imovinom. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

U siječnju 2022. objavili smo članak pod naslovom: 'TIA MAMIĆ & LUKSUZ NA KVADRAT Mamićevoj snahi s adresom u Dubaiju i na Tuškancu neznani Zagrepčanin darovao 4-sobni stan'. U podnaslovu smo naveli: 'Netko ne može zaraditi ni za garsonjeru no to nije slučaj s pokćerkom Ljube Jurčiča na koju se lijepe skupe nekretnine, prošle godine dobila je i 114 m2 u srcu Zagreba'. No, upravo zbog tog stana Tiji sada prijeti ovrha nad imovinom. Naime, Vodoopskrba i odvodnja poslala je dug Tije Mamić na Općinski građanski sud u Zagrebu. Prema njihovoj evidenciji dug za vodu bivše Mamićeve snahe na dan 25. travnja o.g. iznosio je ukupno 55,73 eura. Ta zagrebačka komunalna tvrtka kao ovrhovoditelj očekuje da Tia Mamić plati dug u roku osam dana zajedno sa troškovima ovršnog postupka u iznosu 25 eura.

Naime, u ovrsi je sudjelovao i zagrebački javni bilježnik Tomislav Matijević koji je početkom srpnja donio ovršno rješenje. Tia inače nije platila račune za travanj i prosinac 2023. godine, prema evidenciji Vodoopskrbe i odvodnje. U slučaju da Tia ne plati u traženom roku predviđena je klauzula - ovrha općenito na imovini sukladno odredbama ovršnog zakona. Na kraju dokumenta koji potpisuje javni bilježnik piše kako Tia Mamić može uložiti i prigovor. Isti 'mora biti obrazložen, jer će neobrazloženi prigovor sud odbaciti'. Žaliti se može u roku od 8 dana od dana primitka otpravka rješenja javnom bilježniku koji je donio rješenje o ovrsi a o istom odlučuje zagrebački sud.