Svake nedjelje brojni gledatelji u Hrvatskoj i van nje odgode sve obveze i napeto iščekuju nove epizode Supertalenta Nove TV. Sjajnoj atmosferi showa osim natjecatelja i žirija pridonosi i voditeljski dvojac Igor Mešin i Frano Ridjan. Simpatični dvojac uvijek ima inteligentne ali duhovite opaske kako na pojedine članove žirija tako i na kandidate što sve doprinosi urnebesnoj atmosferi sad već 11. sezone Supertalenta. Mnogi se pitaju kako Mešin stigne obaviti sve redovne glumačke obveze i opet biti uvijek u formi, duhovit i pun energije u studiju. No, unatoč prenapregnutom ritmu glumac se odlučio na važan korak u životu koji će mu donijeti zacijelo brojne benefite u budućnosti i možda usporiti biološki sat. Naime, glumac uskoro počinje gradnju kuće na zagorskim bregima i to nakon što je pribavio sve potrebne dozvole. Slijede detalji.....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

S obzirom na rast popularnosti Igora Mešina kao glumca i voditelja već 11. sezone Supertalenta ne čudi da raste interes medija za njegov život. Tako je poznato da je u sretnom braku s dječjom defektologinjom Antoninom Mešin, koja je njegova ljubav iz mladosti. Naime, upoznali su se kad je Igor taman bio upisao Akademiju, a Antonina još bila srednjoškolka. Nakon sedam godine veze vjenčali su se a zatim i dobili sina Roka. Par živi u stambenoj višekatnici u zagrebačkom Maksimiru. Ovom prigodom otkrivamo kako su u istoj zgradi živjeli i naš Vatreni kapetan Luka Modrić ali i njegova supruga Vanja na početku njihovog braka, a dok je Luka igrao za Dinamo.

Stan su imali u posjedu i nakon što je Luka postao svjetska nogometna faca a jednom su zbog istog dobili i ovrhu. O tome smo pisali u ranijem članku. No, dok je Luka Modrić prodao stan u toj istoj zgradi i danas živi Igor Mešin s obitelji. Radi se o stanu smještenom u potkrovlju zgrade u ulici površine 61 m2 sa spremištem. Iako prosječni građani misle kako naše zvijezde žive okružene luksuzom stambeni kvadrati Mešina i obitelji dokazuju da to i nije tako. No, sve bi se to uskoro moglo promijeniti. Naime, voditelj je u selu Hršak breg kraj Krapinskih Toplica kupio dvije livade i to u lipnju prošle godine. Prva je površine 1141, a druga površine 1109 m2.

No, Igor Mešin morao se zbog te kupnje zadužiti kod Podravske banke i to za iznos od 136.000 eura. To je zabilježeno u teretovnici vlasničkog lista 28. prosinca 2023.godine. Potom je Mešin zatražio dozvolu za gradnju kuće. Netom je Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Zabok Krapinsko-zagorske županije rješavao Mešinov zahtjev koji je u njegovo ime podnio  opunomoćenik Goran Stanišić iz Labina. Mešinu je izdana građevinska dozvola za 'građenje zgrade stambene namjene, 2.b skupine, obiteljska kuća sa jednom stambenom jedinicom – građenje zgrade stambene namjene (pomoćna), 2.b skupine te nadstrešnica za auto....'. Projekt za kuću napravila je arhitektica Alemka Radović Goričanec.

Dozvola je glumcu i voditelju izdana na tri godine pa u tom roku mora pristupiti građenju. K tomu dužan je tom tijelu prijaviti početak građenja najkasnije osam dana prije početka građenja. Iz obrazloženja je vidljivo kako je investitor Igor Mešin dozvolu zatražio podneskom zaprimljenim dana 10. lipnja 2024. godine. S obzirom da je u spis priložena brojna, a zakonom propisana dokumentacija, Mešinu je izdana dozvola 7. listopada ove godine. Rješenje je potpisao savjetnik za prostorno uređenje i gradnju Mario Barić. Pitomi zagorski bregi nadomak su hrvatske metropole pa će zacijelo glumac s obitelji brojne vikende provoditi u svom budućem zagorskom raju na zemlji.