Iz pouzdanog izvora saznali smo kako je sinoć u jednom stanu na Borovju uhićena bliska prijateljica bivše kninske kraljice koja joj je pogodovala. Njezina uhićena prijateljica, prema presudi, osim zatvorske kazne mora državi vratiti i 550 tisuća kuna s kamatama, koliko je vrijedio stan što ga je nezakonito dodijelila Danijelu Rimcu, suprugu tadašnje gradonačelnice. Mediji su prošli tjedan izvijestili kako se ta bivša 55-godišnja ravnateljica Vladinog ureda dala u bijeg te da je za njom raspisana tjeralica. Zanimljivo je kako su u tom istom postupku oslobođeni i Josipa Rimac sada Pleslić ali i njen bivši muž Danijel Rimac jer sud nije našao dokaza da su je oni poticali iako su oni ostvarili imovinsku korist. Inače, naš izvor tvrdi kako je Pleslić pomagao prijateljici svoje supruge dok je bila u bijegu. Pleslić je široj javnosti postao poznat kao veliki zavodnik nakon što se saznalo kako je prije veze i braka s bivšom kninskom kraljicom bio u bliskim vezama i s našom poznatom voditeljicom Doris Pinčić Guberović. Iz prethodnog braka Pleslić ima odrasle sinove blizance. Slijede detalji......

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Pravomoćna presuda netom uhićenoj Anni Mariji Radić, prijateljici bivše kninske kraljice i bivše državne tajnice izrečena još 2021. no dugo je izbjegavala odlazak na izdržavanje kazne, pravdajući se zdravstvenim problemima. Nakon što joj je sud zadnju molbu za odgodom izvršavanja kazne odbio, a ona se nije pojavila u zatvoru, raspisana je za njom tjeralica. Upućeni izvor tvrdi kako je sve do uhićenja ta bivša ravnateljica Uprave za područja od posebne državne skrbi, imala skrb novog muža svoje vjerne prijateljice. Već je poznato kako je Radić osuđena zato što je Josipi Rimac i njenom tadašnjem a sada bivšem mužu Danijelu Rimcu omogućila čak tri stana jer je kuća koja je dodijeljena tadašnjem bračnom paru kasnije etažirana na 3 cjeline. Naime, Danijel Rimac imao je kao branitelj  pravo na stambeno zbrinjavanje, no po zakonu mu je pripadao tek stan u kojem je do tada s obitelji živio. Radilo se o stanu od 128 kvadrata kojeg je tročlana obitelji koristila.

Sud je utvrdio da je uz pomoć Anne Marije Radić, Danijel Rimac dobio  još dvije etaže u istoj zgradi, u Meštrovićevoj ulici u Kninu. Na to nije imao pravo. Zanimljivo je kako Josipa Rimac nije osuđena za poticanje na to kazneno djelo pa je po presudi Radić trebala naknaditi i štetu u iznosu od ukupno 548.653 kune. O tom stanu pisali smo krajem veljače o.g. u članku pod naslovom: 'NOVI DETALJI Josipa Rimac s drugim mužem živi u stanu na Šestinama kupljenom od HDZ-ovog nesuđenog načelnika koji je varao na maturalcima pa otišao u stečaj s milijunskim dugom...'. Podsjetimo i da smo krajem listopada 2022. prvi objavili i članak o novom izabraniku, tadašnjem dečku kninske kraljice.

Radi se o članku pod naslovom: 'FATALNE VEZE Srce kninske kraljice Josipe Rimac osvojio je bivši direktor Narodnog  radija Josip Pleslić koji je zbog nje bio u zatvoru, ranije grlio Doris Pinčić'. U podnaslovu smo naveli: 'Slika nježnog zagrljaja s morem u pozadini, objavljena 18. rujna ove godine, definitIvno je dokazala kako je ljubav u slučaju bivše moćne HDZ-ovke i Murterin sa zagrebačkom adresom bila jača od svega, zapreka,  državne istrage, zatvora, braka i prethodnih ljubavi'. Iako je ta veza okrunjena brakom krajem lipnja prošle godine u intimnom krugu na Opatu na Kornatima, iako je po držanju Josipa Pleslića i njegovim objavama na društvenim mrežama jasno kako čvrsto stoji iza svoje ljubljene, druge supruge, nije isključeno da se nađe u problemima ukoliko su istinite informacije kako je i on imao ulogu u pomaganju Anni Mariji Radić dok je bila u bijegi.