Priča koja slijedi na originalan način pokazuje kako se 'ministrica' privatnih, obiteljskih i koruptivnih poslova bez portfelja Josipa (Rimac) Pleslić materijalno uzdigla u vrijeme dok je drmala ne samo kao državna tajnica već i kao fatalna zavodnica zapamćena po odgovoru 'Radosti' Ivanu Turudiću na njegovo pitanje 'di si lipa'. Priča koja slijedi dokazuje kako i dalje, unatoč optužnicama, Josipa Pleslić provodi svoje zakone i suspendira optužnice i sudska rješenja. Tako je uspjela uknjižiti pola velebne vile u Vodicama dok traje suđenje za tu istu vilu koja je formalno bila uknjižena na njenog oca Josipa Čulinu koji je preminuo prošle godine u veljači. Znakovito je kako su vilu u Vodicama temeljem rješenja o nasljeđivanju uknjižile samo dvije od pet njegovih kćeri. Prva je Josipa, znamenita Rimac, sada Pleslić a druga je njena sestra, kojoj je namjestila unosan posao, Nediljka Nena Radić. Kako su ostale sestre kojima je Josipa na vrhuncu moći ne samo našla unosne poslove već i namjestila poslove njihovim muževima, ostale uskraćene nasljedstva na vilu u Vodicama te zašto sestre nisu uknjižile ništa u ulici Čuline u prominskom selu Lukaru nadomak Drniša, ostaje enigma. Slijede brojni nepoznati intrigantni detalji ne samo o Josipi već i njenoj užoj obitelji i pokojnim roditeljima koji su Hrvatskoj podarili takvu jedinstvenu osobu, zapravo biser novije političke hrvatske povijesti....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Osmrtnica u Slobodnoj Dalmaciji daje nam uvid u podatke o smrti oca jedne od najpoznatijih i najkontroverznijih osoba u novijoj hrvatskoj povijesti. Radi se o Josipi, donedavno Rimac, sada Pleslić a rođenoj Čulina. Osmrtnica za njenog oca objavljena u dalmatinskom dnevniku započinje riječima: 'S vjerom u Uskrsnuće i život vječni, te zahvalni za ljubav i Blagosov koju si nam pružio, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 24. veljače 2023. g. blago u Gospodinu usnuo naš voljeni otac, djed, brat, stric, ujac, tetak i poznanik'. Nadalje piše ime pokojnika, godina rođenja i smrti: JOSIP (JOLE) ČULINA 1938. - 2023. Iz osmrtnice saznajemo da je posljednji ispraćaj pokojnika bio u ponedjeljak 27.II.2023. u 15 h  na mjesnom groblju Gospe Čatrnjske u Lukaru. To je selo u Promini kraj Drniša. Možda ne bi bilo važno nabrajati tko su svi ožalošćeni da među njima nisu 4 sestre Josipe Pleslić i njihovi muževi. Svi su oni spominjani proteklih godina u raznim kontekstima, odnosno zapošljavanjima u državnim službama koje je, naravno, sredila nekad svemoćna državna tajnica iz Ministarstva uprave.

Dakle, u osmrtnici piše kako iza pokojnika, koji je prije smrti i sam dospio u medije jer je na njega Josipa, tada Rimac, uknjižila velebnu vilu u Vodicama zbog koje ju je sustigla jedna od optužnica, ostala ožalošćena brojna obitelj. Naime, tu su vilu gradili i uređivali uglavnom pojedinci i tvrtke kojima je Rimac namještala razne natječaje i poslove. Stoga ne čudi da, kad ju jedan od njih pita kakva vrata želi na vili, Rimac kaže: 'BESPLATNA'. Zacijelo će nekadašnja kninska kraljica i ostati zapamćena kao osoba koja bi zapravo bila idealna šefica nekog fantazijskog Ministarstva privatnih i obiteljskih poslova jer je, prema sadržaju optužnica, sve poduzimala kako bi unovčila poziciju na političkoj sceni za osobne i interese s njom povezanih osoba. Dakle, iz osmrtnice u Slobodnoj doznajemo kako iza pokojnika u tuzi ostaju: 'kćer Marija s obitelji, kćer Anđelka s obitelji, kćer Nediljka s obitelji, kćer Biserka s obitelji, kćer Josipa s obitelji, sestra Danica s obitelji, sestra Marica s obitelji, obitelj pok. brata Drage, svastika Anka s obitelji, šura Josip s obitelji, obitelj pok.šure Ive, obitelj pok. svastike Marije, kumovi te ostala tugujuća rodbina i prijatelji'.

Iz osmrtnice dakle vidimo imena sestara Josipe (Rimac) Pleslić. Imena nekih od njih su poznata osobama koje su pažljivije pratile afere oko Rimac. Primjerice, sestra Nediljka Radić zaposlena je kao agentica u Generali osiguranju a njeno se ime spominje u USKOK-ovoj optužnici za vjetroelektrane. U toj je aferi osumnjičena  da je trgovala svojim utjecajem kako bi, među ostalim pogodovala Milenku Bašiću, vlasniku tvrtke Lager, investitoru u vjetroelektranu Krš-Pađene. Istražitelji su naveli kako je jedna od financijskih nagrada za tu bivšu HDZ-ovu političarku bila i sklapanje police osiguranja u osiguravajućoj kući u kojoj radi njena sestra Nediljka Radić. Vjeruje se da je na tako izdašnom poslu gospođa Radić mogla dobiti proviziju od čak 45 tisuća eura. Zbog toga je njezina moćna sestra Josipa, tvrde u USKOK-u, pristala angažirati se oko vjetroelektrana. Za Jolu Čulinu objavljeno je i sjećanje nakon mjesec dana od smrti.

U njemu piše: 'Prošlo je mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni JOSIP (JOLE) ČULINA 24.II.2023. - 24.III.2023. Nedostaje nam tvoja snaga, ljubav i dobrota koju si nam pružio. Ponosni i zahvalni na svim lijepim trenucima koje smo proveli s tobom.Dirnuti pažnjom i suosjećanjem koje nam je iskazano u trenucima naše boli i tuge, zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i znancima. Zahvaljujemo svima koji su našeg Josipa ispratili na vječni počinak te mu odali poštovanje usprkos lošim vremenskim prilikama. Hvala na cvijeću, na stisku ruke, na svakoj misi, na svakoj usmenoj i pismenoj sućuti. Zahvaljujemo župniku fra Marku Duranu na riječima utjehe i sprovodnom obredu. Zahvaljujemo liječnicima i bolničkom osoblju bolnica Knin, Šibenik i KBC Rebro Zagreb na susretljivosti u svakom trenutku. U tišini vječnog mira neka te prati naša ljubav i molitva. Zahvalna obitelj. Počivao u miru Božjem!

Na godišnjicu smrti, dakle 24. veljače ove godine ništa nije objavljeno za pokojnika što možda i ne čudi. Prethodno je tjednima Hrvatsku tresla afera s porukama koje je bivša državna tajnica, dakle još dok je bila udana za prvog supruga izmjenjivala s novoizabranim glavnim državnim odvjetnikom Ivanom Turudićem. On njoj kaže 'di si lipa', ona njemu odgovara 'di si radosti'. O hrvatskom društvu puno više su rekle te dvije kratke poruke izvučene iz mobitela i šireg konteksta nego išta što naveliko proklamiraju političari i dužnosnici pa ne čudi da je viralni hit postao video u kojem nepoznat netko viče iz auta na zagrebačkoj ulici Turudiću 'radosti' a on se neugodno osvrće da vidi tko mu to dobacuje. Taj video pokazuje kako će Turudić kao glavni državni odvjetnik morati naučiti nositi se s bremenom tog nasljeđa i održavati autoritet iako mu je isti trajno determiniran sočnim porukama razmijenjenim s fatalnom kćeri pokojnog Josipa Jole Čuline koji počiva na mjesnom groblju Gospe Čatrnjske.

Pokojni Čulina za života je bio uknjižen na vilu u Vodicama za koju su istražitelji detektirali kako je sagrađena i uređena ili gotovinom kojom je iz crnih fondova raspolagala bivša državna tajnica ili radovima tvrtki obrta koje je ona angažirala za poslove koji su ocijenjeni kao trgovina utjecajem, dakle namještala im je poslove tamo gdje je imala utjecaj kao državna tajnica. Na toj je poziciji ona zapravo radila isto što je radila i dok je bila kninska gradonačelnica. Poznato je kako je namjestila i da se uredi velebna katnica u kojoj tri etaže glase na njenog bivšeg muža Danijela Rimca s kojim ima kći studenticu Katju Rimac a u kojoj jedan stan glasi na njenog šogora Roberta Vujića, muža njene sestre Biserke. Više o tome kako je Josipa, odnosno njen bivši muž, dospio u posjed te vile koju je dobio darovnim ugovorom od resornog ministarstva a što je pobuđivalo kontroverze vidljivo je iz odluke koja je dostupna na stranicama Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa jer je Rimac bila prijavljena tom Povjerenstvu.

No, tada se Rimac izvukla što se ne može reći za njene kasnije pothvate koji su završili raznim optužnicama. Tako se kao jedan od brojnih primjera njenog koruptivnog utjecaja i pritisaka na druge navodi slučaj kada je pritiskala čelnike HEP-a da joj zaposle sestru Biserku Vujić  koja je zaposlena iako nije ostvarila maksimalan broj bodova na testiranju. Biserka je zaposlena početkom ožujka preko Elektre Šibenik, podružnice HEP ODS. USKOK je detaljnije rekonstruirao način na koji je zaposlila svoju sestru  te da joj je u tome pomogao direktor HEP-ODS-a Nikola Šulentić koji je obuhvaćen istragom. Iz njihovih telefonskih razgovora jasno je da je Rimac od početka prosinca 2018. snažno pritiskala direktora HEP-ODS-a da joj zaposli sestru. Tako mu 3. prosinca šalje poruku da je njena sestra od pravne službe spomenute firme dobila obavijest da nije prošla na natječaju na koji se javila i pita ga "Šta ćemo". On odgovara: "Ide novo. Ovaj tjedan". Tijekom prosinca ona se raspituje o detaljima - treba li sestra podnositi novu dokumentaciju, za koje radno mjesto se raspisuje natječaj, koliko će biti koeficijent.

Potom, 14. prosinca ona mu šalje poruku da njenu sestru "opet zajebavaju" i da ona prati koliko natječaja HEP-ODS objavljuje svaki dan. Šulentić je umiruje porukom da su dobili suglasnost i da je "Šibenik na potezu". No, 28. prosinca 2018. Rimac Šalje Šulentiću ljutitu poruku "kako su je zajebali" i kako im neće dati mira te dodaje: "Krvi ću im se napit" i "Imam i ja konja za utrku". Šulentić odgovara da je "sve odobreno" i da "ide". Tako znamo da je Josipa uspjela namiriti i svoju drugu sestru Biserku koju je prethodno bila pogurala za jednu od čelnica Veleučilišta u Kninu. No, ništa nije čudno kad je posrijedi bila Rimac koja je postala gradonačelnica i ušla u politiku s diplomom srednje škole a potom ekspresno stekla VERN-ovu diplomu kad je postala državna tajnica. No, pokojni Josip i njegova pokojna supruga Kata na svijet su donijeli pet kćeri, svaka se od njih udala pa je za svakog zeta trebalo naći posao a tu je i šira rodbina, vidljivo brojna iz osmrtnica.

Pronašli smo osmrtnicu i za Josipinu majku jer iz nje imamo uvid i u imena zetova. Ta osmrtnica započinje riječima: 'Neka joj dobri i milosrdni Bog bude nagrada za sva dobra djela što je učinila i neka je smjesti u svoje prostranstvo Svjetlosti i Mira. Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 18.IV.2020. nakon kratke i teške bolesti preminula naša draga KATA ČULINA ROĐ. DUVANČIĆ 1942. - 2020. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je dana 19.IV.2020. u krugu obitelji. Ožalošćeni: supug Josip, kćeri Marija, Anđelka, Nediljka, Biserka i Josipa, zetovi Ivan, Petar, Branko, Robert i Danijel, unučad Anamarija, Josip, Marko, Petra, Antea, Josipa, Katja, Andrea, Ivan i Ante, sestra Anka s obitelji, brat Josip s obitelji, obitelj pok. brata Ive, obitelj pok. sestre Marije, zaova Danica s obitelji, zaova Marica s obitelji, obitelj divera Drage, te ostala tugujuća rodbina, kumovi i prijatelji Počivala u miru Božjem.'

Iz osmrtnice za Josipinu majku Katu vidljivo je kako je prije 4 godine među njenim zetovima bio i Danijel Rimac koji sada ima nasjednika u liku i djelu Josipa Pleslića. O novom mužu Josipe Pleslić pisali smo u više navrata a zadnji put u članku od veljače 2024. pod naslovom: 'Josipa Rimac s drugim mužem živi u stanu na Šestinama kupljenom od HDZ-ovog nesuđenog načelnika koji je varao na maturalcima pa otišao u stečaj'. Pod kraj braka s prvim mužem Josipi se očito dobro ispraznio i novčanik jer je jačanjem istraga sužen bio krug onih koji su uletavali kod nje kako bi im za novac ili usluge činila protuusluge. Znakovito je kako je u neke od osmrtnica za njenu majku objavljene u Slobodnoj Dalmaciji svjedoče kako je bilo puno onih koji su objavljivali osmrtnice za majku 'prijateljice Josipe' nego što je to bio slučaj prošle godine kad je umro njen otac. Tako je u Slobodnoj objavljeno sljedeće: 'Iskrena sućut prijateljici Josipi i njenoj obitelji povodom gubitka majke Kate Čuline' s potpisom Ivan Jale Sikirica.

Njegovo ime spomenuto je na Indexu 15. listopada 2020. u članku pod naslovom: 'Bivši donator HDZ-a na sudu je tukao odvjetnika i vještaka...' što je dotični opovrgao. Osmrtnicu Kati Čulini objavili su i kolege Josipine sestre Nediljke Radić iz Generali osiguranja a iz objave je vidljivo kako ona ima nadimak Nena. Ime te sestre spominje se u optužnici za vilu u Vodicama. O tome smo više pisali u članku pod naslovom: 'DETALJI TAJNOG NADZORA KNINSKE KRALJICEJosipa Rimac i muž bili u minusu, ona trošila stotine tisuća na uređenje luksuzne, sada blokirane, vile u Vodicama'. U podnaslovu smo naveli: 'Bivšoj državnoj tajnici odbijena je žalba na Županijskom sudu u Zagrebu a iz spisa se vidi kako je trošila nelegalni keš na uređenje nekretnine koju je uknjižila na oca Josipa Čulinu'. Iz tog članka je vidljivo kako su istražitelji utvrdili da je Josipin otac samo formalni vlasnik vodičke vile a da je kompletnu financijsku podlogu osigurala zapravo Josipa. Zbog toga je u vlasničkom listu upisana zabilježba koja je nekim čudom izbrisana.

O tome svjedoči sljedeće: 'Zaprimljeno 14.09.2022.g. pod brojem Z-15638/2022 BRISANJE, Na temelju Rješenja od 15. lipnja 2022. broj Kv-t- Us-28/2021, Kir-t-Us-532/2021 briše se zabilježba zabrane otuđenja i opterećenja vrhu čest. zgr. 2768 kuća i dvor od 405 m2 upisanog prava vlasništva na ime Josip Čulina, OIB: ..., Drniš, Lukare, Čuline 20, sve pod Z-6837/2020'. Znakovito je kako je pokojni Josip imao pet kćeri no od toga su samo dvije naslijedile njegovu vilu u Vodicama i to po pola. No, prije toga navedimo kako se pokojni Josip Čulina uknjižio na tu vilu 1/1 16. studenog 2010. godine. Ubrzo nakon njegove smrti, 6. lipnja 2023. naslijedile su ga po pola Josipa Rimac i Nediljka Radić temeljem 'Rješenje o nasljeđivanju od 05.05.2023'. Znakovito je da su ga naslijedile samo dvije od pet kćeri te da se radi o vodičkoj vili za koju USKOK smatra kako je zapravo samo Josipina a da je otac poslužio kao vlasnički paravan.

S druge strane znakovito je kako nije provedeno nikakvo rješenje o nasljeđivanju, odnosno upisano na kuću u ulici Čuline u selu Lukaru u kojem su živjeli do smrti roditelji Josipe Pleslić i koja glasi na njenog pokojnog oca. Pronašli smo sudski oglas iz kojeg je vidljivo kako je Josip Čulina uknjižio tu nekretninu u selu Lukar samo na sebe sa brojnih drugih članova obitelji. O tome svjedoči oglas iz službenog glasila RH - link. U njemu piše: ZEMLJIŠNE KNJIGE - OPĆINSKI SUD U ŠIBENIKU objavljuje da je po prijedlogu predlagatelja Josipa Čulina p. Paške iz Lukara, Čuline 20, Drniš, pokrenut pojedinačni ispravni postupak u pogledu: z. u. ..., k.o. Vodice, u kojem su položene kat. čest. ...zgr., na kojoj nekretnini je upisano pravo vlasništva u korist: Živanov Krste p. Vase za 267/5900 dijela, Ušljebrka Blagoja p. Petra za 72//5900 dijela, Panđa Tomislava p. Ante za 406/5900 dijela, Vojnović Petra za 202/5900 dijela, Vojnović Ljubice ž. Petra za 203/5900 dijela, Matić Mile za 391/5900 dijela, Matić Jelice za 363/5900 dijela, Ledenko Miljenka za 570/5900 dijela, Kovačić Miroslava za

405/5900 dijela, Sladoljev Darka sina Eda za 311/5900 dijela, Sladoljev Irene kćeri Eda za 311/5900 dijela, Juričev Jerka ž. Gorana za 420/5900 dijela, Juričev Ivičin Grge za 1671/5900 dijela, Šarić Nikole za 154/5900 dijela, i Šarić Marije ž. Nikole za 154/5900 dijela i to povodom prijedloga predlagatelja da se vlasništvo na predmetnoj nekretnini upiše na ime predlagatelja Josipa Čulina p. Paške iz Lukara, Čuline 20, Drniš, za cijelo, uz izbris dosadašnjeg prava suvlasništva s imena gore navedenih osoba. Pozivaju se sve osobe koje se protive prijedlogu predlagatelja ili koje smatraju da bi u pogledu predmetne nekretnine trebalo upisati nešto što nije predloženo, ili da bi trebalo izmijeniti ili ispraviti neki upis, da podnesu ovom sudu svoje prijedloge ili prigovore, u roku od 30 dana od objave ovog oglasa u Narodnim novinama jer će se nakon isteka tog roka postupak provesti i okončati na temelju činjenica utvrđenih u postupku Z-5039/10.'

Taj je oglas objavljen 7. srpnja 2010., dakle u to je vrijeme pokojni Čulina sređivao svoje vlasničke papire. U isto vrijeme Josipa Rimac javno se žalila na gruntovnicu kojoj treba 10 godina da upiše novog vlasnika. U svakom slučaju Josipa Rimac sada Pleslić mogla bi postati školski primjer osobe koja simbolizira model koruptivne hobotnice. Početkom dužnosničkog mandata 2006. godine, kninska gradonačelnica Josipa Rimac koja je rođena 1980. i njezin suprug Danijel koji je rođen 1974., nisu imali niti „krova nad glavom“, ukoliko se ne računa krov srebrnog  Fiata Stila, kojeg je mladi bračni par Rimac kupio na kredit. Po završetku rata Josip Čulina, otac kninske gradonačelnice vratio se u Lukar, malo selo blizu Oklaja (Drniš) odakle je sa suprugom i pet malodobnih kćeri izbjegao pred srpskom okupacijom početkom rata. Vrlo siromašnoj ali skromnoj mnogočlanoj obitelji Rimac država je obnovila kuću na selu, a  otac Josip cijeli život teško je preživljavao uz skromnu mirovinu i zahvaljujući komadiću škrte zemlje kojeg je mukotrpno obrađivao kako bi svojim kćerima omogućio barem trogodišnje srednjoškolsko školovanje u Kninu.

U medijima je objavljeno sljedeće: 'Nimalo bolje nije prošla obitelj Rimac iz Vinkovaca, kada su nakon “Oluje” otac Božo i sin Danijel, u bijegu od siromaštva  pristigli u Knin. Otac i sin zauzeli su kuću na ulazu u Knin u kojoj su otvorili restoran “Ruža”, a istovremeno je otac vodio staklarski obrt u centru Knina. I restoran i staklarska radnja nakon par godina rada stavljaju “ključ u bravu” , ostavivši iza sebe velike dugove. Onog dana kada je najmlađa od pet sestara Čulina (sa srednjoškolskom svjedodžbom)  postala kninska gradonačelnica,  započinje uzlet cijele uže obitelji, a poduzetna dužnosnica Rimac počinje ostvarivati ciljeve. Za početak, sve sestre i zetove trebalo je okupiti u Kninu, zaposliti ih na dobra radna mjesta, osigurati poneku diplomu s veleučilišta i u konačnici  riješiti svima stambeno pitanje. Sestre  se zapošljavaju  u HEP-u, Crvenom križu, Narodnim novinama i Generali osiguranju. Suprug gradonačelnice Rimac postaje djelatnik INA-e, a jedan od zetova  napredovao je od ručnog perača vozila do „rendžera“ u NP Krka.

 Zahvaljujući kvalitetnoj suradnji lokalnih vlasti s DORH-om,  lokalnim  APN-om i nadležnim  ministarstvima, za novopečenog “branitelja” i novozaposlenog djelatnika kninske benzinske postaje  i njegovu suprugu koja je igrom slučaja kninska gradonačelnica, država otkupljuje tisuću kvadrata stare kuće s okućnicom  koju plaća 1,2 milijuna kuna. Nekadašnji perač vozila također od države prije par godina dobiva prekrasnu kuću s okućnicom u Višeslavovoj ulici podno kninske tvrđave, dvije sestre danas žive u stanovima koje su od države dobili darovnicom, a posljednja sestra koja s obitelji koristi kat svekrove kuće iščekuje skoru izgradnju stambene zgrade nasuprot Bille, kako bi se uselila u novi stan. Privatni „vozni park“ kninska gradonačelnica poboljšala je za dva nova vozila vrijedna pola milijuna kuna, koliko iznosi i 10-godišnje kreditno opterećenje.  Plaćajući mjesečnu ratu od približno 6.000,00 kn, tročlanoj obitelji kninske gradonačelnice u konačnici bi trebalo preostati dovoljno novca za – vrlo skroman život. 

Kako deset kuna pretvoriti u desetke i više tisuća eura vrlo dobro ZNA kninska gradonačelnica koja je, „bez da trepne“ uspjela u rekordnom roku utući najmanje par milijuna eura u temeljito i najluksuznije renoviranje interijera i eksterijera, kako bi staru kuću s okućnicom koju je  njezin suprug – zaslužni hrvatsk i„branitelj“ dobio darovnicom od države – pretvorila u raskošnu vilu'. To je bilo nekad, dok je Josipa bila Rimac, a prije nego što su iscurili SMS-ovi i druge poruke preko mobitela iz kojih smo saznali kako Josipa 'zna znanje' i kako 'vlada vlada'. Prije nego što smo imali uvid u Odu radosti na hrvatski način. Na kraju ostaje pitanje što će još sve iscuriti ne samo o Josipi već i njenom novom, drugom mužu za kojeg se udala prošle godine. Upućeni tvrde kako i njegova biografija skriva podjednako intrigantne tajne makar se čini da je Lipa Josipa nenadmašiva.

No, na kraju ostaje pitanje i kako je Josipa iz sjene uspjela skinuti sudsku zabranu raspolaganja i otuđenja nekretnine s vile formalno uknjižene na Josipa Čulinu i istu prepisati na sebe i sestru kad je još na snazi optužnica o kojoj smo detaljno pisali u ranijem članku. Na kraju navedimo i kako pokojni Josipini roditelji počivaju u zajedničkoj grobnici s njezinim djedom i bakom s očeve strane. Na internetu smo pronašli sliku iz koje je vidljivo kako su nadgrobni spomenik s uklesanim pleterom Josip i Kata Čulina dali izgraditi još za života, dakle prije 2020. i da tako na istom mjestu na Groblju Gospe Čatrnjske počivaju Paško i Manda Čulina te Josip i Kata Čulina. Tko zna možda uskoro saznamo kako je Josipa Pleslić sa svojim drugim mužem Josipom Pleslićem preuzela od odbjeglog Zdravka Mamića hit srbijanskog pjevača Mitra Mirića  'Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine Zakuni se, moja zvezdo sreće  Da nas nitko rastaviti neće  Zakuni se, moja zvezdo sreće Da nas nitko rastaviti neće...'