Nikada nije dosadno kada su posrijedi poznate osobe iz hrvatskih Jet Set krugova. U pravilu se uvijek diže prašina kada se spajaju ali i razilaze bivše hrvatske misice od svojih bogatih muževa, počesto nogometaša. Tako je zadnjih godina bilo raznih vijesti o parničenju između Ive Radić Balaban i njezinog bivšeg muža, oca njihovo troje djece Boška Balabana. Suvlasnica portala journal.hr čak je i tužila bivšeg te na sudu izborila 300.000 kuna za neplaćenu alimentaciju. No, nije Boško Balaban jedini kojeg je tužila ta 45-godišnja bivša Kraljica Hrvatske. Na njenoj meti našla se i jedna druga dama iz visokih zagrebačkih krugova. Slijede detalji....

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Sutkinja Općinskog kaznenog suda u Zagrebu Davorka Simunić donijela je rješenje u kaznenom predmetu protiv optužene Ivke Barić, zbog kaznenog djela iz članka 147. stavka 1. Kaznenog zakona u povodu privatne tužbe  Ive Radić Balaban od 26. studenog 2019. godine. Tako je 17. siječnja 2022. obustavila kazneni postupak protiv optužene Ivke Barić. Iz obrazloženja je vidljivo kako je Iva Radić Balaban  po opunomoćenici odvjetnici Mariji Kos dostavila u spis podnesak u kojem je navedeno da ista povlači predmetnu privatnu tužbu i da su stranke dogovorile da svaka snosi svoj trošak. Protiv tog rješenja stranke mogu podnijeti žalbu u roku od tri dana od dana primitka rješenja.

Žalba se podnosi Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu pisano ili usmeno a o žalbi odlučuje nadležni županijski sud. Rješenje je otpravljeno na adresu stana Ive Radić Balaban u Remetskom kamenjaku u Zagrebu te na adresu raskošne vile u Gajdekovoj ulici na zagrebačkoj Šalati gdje Ivka Barić živi s odvjetnikom Hrastom. Inače, Ivka Barić dugogodišnja je izvanbračna partnerica uspješnog i bogatog zagrebačkog odvjetnika Silvija Hraste. Pojavljuje se na svim VIP događanjima a poznato je i kako svaki put s Hrastom odlazi na Nacionalni molitveni doručak u Bijelu kuću kad god Hraste dobije pozivnicu za taj važni američki događaj od nekog američkog senatora, u pravilu porijeklom vezanim uz ovu regiju.

Ivka Barić nije javno, misli se u medijima, iznosila nikakve uvredljive tvrdnje vezane uz Ivu Radić Balaban. Tužena je zbog uvrede. Naime, članak 147. stavak 1. propisuje novčanu kaznu do devedeset dnevnih iznosa tko uvrijedi drugoga. No, sad su dvije dame izmirile neraščišćene račune iz prošlosti. Tako će obje mirnije spavati poglavito jer su krizna vremena koja je najbolje na svojoj koži osjetio bivši Ivin suprug Boško Balaban. Naime, njega su sustigle čak dvije ovrhe u kratkom roku. Tako smo u veljači prošle godine pisali kako ga je sustigla ovrha zbog smeća a u kolovozu 2021. pisali smo kako je kao i Dino Drpić uspio skupiti ukupno 4 ovrhe.