Mate Rimac dobro je znan kao automobilsko čudo s ovih prostora. U svoje poslovne planove uveo je i ozbiljne ulagače iz auto industrije pa je tako razuvjerio sve nevjernike koji su mislili kako je fantast bez pokrića. No, ne kaže se bez veze kako iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Atraktivna Zdenka Rimac ostala je u sjeni svoga puno poznatijeg sina te supruga, također poznatog poduzetnika. No, ona nije samo majka i supruga već i poduzetnica koja je bila osnivačica i direktorica brojnih tvrtki s muškim dijelom svoje obitelji. Tako nam sudski registar svjedoči kako je sada vlasnica i direktorica građevinske tvrtke Lucina koja posluje u Ul. dr. Franje Tuđmana u Svetoj Nedelji. Prethodno je bila direktorica u nizu tvrtki oca ili sina Rimac poput: Rimc, Insido, Akis, Pandion, Kreusa te konačno i u Rimac automobili d.o.o.

Iako se život Zdenke Rimac, sudeći po njezinim objavama, čini kao iz snova i iako daje dojam osobe koja ide s jednog uljepšavajućeg tretmana na drugi, putuje na destinacije iz snove, pozira u svojim raskošnim dvorima u Konšćici kraj Samobora ili pak rodnom Livnu, život glavne junakinje ove priče zasigurno je imo i teških i izazovnih trenutaka koji su ostali iza nje.

Naime, ona je morala i svjedočiti 2018. dok je protiv njezina supruga vođen proces na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu a zbog transakcija u tvrtkama Rimc i Kreusa u kojima je i sama bila odgovorna osoba. Također, zasigurno joj nije bilo nimalo lako kada je njezin suprug Ivan Rimac u srpnju 2011. završio u zatvoru ali taj je slučaj dobio sretni epilog. Vidljivo je to i iz zabilježbe koja je skinuta s luksuznog obitelljskog posjeda Rimčevih a koja je bila stavljena Rješenjem Županijskog suda u Osijeku 3. kolovoza 2011.

Naime, vlasnički list svjedoči kako je ta privremena mjera osiguranja zabranom otuđenja ili opterećenja na koju je Ivan Rimac uložio prigovor u veljači 2017. definitivno skinuta u svibnju 2020. godine. Tako obitelj Rimac može imati miran san na brežuljcima svoje vile s koje pogled puca na Samobor i okolno gorje.Majka Mate Rimca nije naravno oduvijek bila okružena luskuzom kao što je sada na svom raskošnom obiteljskom imanju u Svetom Martinu pod Okićem koji čine objekti za stanovanje s bazenom i rekreacijskim terenima.

Naime, registar Trgovačkog suda u Zagrebu svjedoči nam kako je 2000. Ivan Rimac promijenio adresu pa je tako upisao umjesto Dugoselske u Sesvetama sadašnju u samoborskoj Konšćici. Na sesvetskoj adresi nalazila neusporedivo skromnija prizemnica od sadašnjih raskošnih dvora obitelji Rimac. Sudeći po komentarima Zdenke Rimac, koja je uz Matu majka i kćeri Ivane te sina Antonia,  svoju vitalnost i ljepotu pripisuje genima kamenima. Naime, Zdenka je kao i njezin suprug Ivan rodom iz Livna kao i hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić

Samim tim je jasno kako je Zdenka Daliću posvetila posebnu objavu sa slikom na Facebooku nakon trijumfa u Rusiji. Objavu je kontekstirala kao ponosna zemljakinja, odnosno kao osoba koju s izbornikom povezuje rodni grad Livno. No, nije Zdenka samo ponosna na svoju obitelj i Zlatka Dalića. S velikim ponosom ona je zagrlila i generala Antu Gotovinu i tu sliku objavila na svom Face profilu. Mnoge slike koje je objavila naišle su na neuptino oduševljenje njezinih pratitelja koji ostavljaju komentare u rasponu od 'Zdenka ti si kao i vino, što starija to bolja' ili komentari 'ljepotice' ili 'kakva divna obitelj'.