Jučer su zaljubljeni slavili Valentinovo a među njima bila je i novinarka Zrinka Grancarić koja je prošlogodišnjim intervjuom očito prizvala Amorove strelice.

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/imperijal.net

Reporterka HTV-a Zrinka Grancarić bila je u prvim novinarskim redovima kada je trebalo izvještavati kako o zagrebačkom tako i brojnim petrinjskim potresima i životu nakon prirodne katastrofe. Postavlja se pitanje kako takva jedna vrhunska novinarka, koja je uvijek spemna za radne zadatke ,stigne imati i privatni život. Prošle godine 45-godišnja Grancarić govorila je za Gloriju o tipu muškarca zbog kojeg bi stala pred oltar.

 'Samouvjeren, realiziran, odgovoran, karakterno jak, muževan...' - glasio je Zrinkin odgovor koji je čitateljima ponuđen već u samom naslovu. U tom je članku Grancarić, čija su javljanja uživo tijekom potresa bila među najgledanijima, otkrila kakav bi trebao biti muškarac zbog kojeg bi uplovila u bračnu luku. Za Gloriju je rekla:'Ravnopravni partner u punom smislu. Samouvjeren, realiziran, odgovoran, karakterno jak, muževan, adrenalinac. Da zna što želi u životu i da voli izazove. I, naravno, da nam se poklapaju taj cilj i vizija kako put do njega treba izgledati. A sve ostalo ćemo se dogovoriti' - rekla je Grancarić.

Jučer je bilo Valentinovo, Dan zaljubljenih i nema bolje prigode da javnosti objavimo kako je popularna Zrinka pronašla svoga muževnog adrenalinca iz snova. Snimili smo ih u šetnji u najužem središtu Zagreba, u Staroj Vlaškoj na putu prema Europskom trgu. Zrinka je blistala u društvu visokog i markantnog muškarca u crvenoj jakni. Dakle, unatoč potresima, koroni i svim ostalim nedaćama Zrinka Grancarić je dokazala da ljubav sve to može pobijediti jer je pronašla vremena za ljubavni stisak i zagrljaj.